Trendspaning inom fördomsfri rekrytering

TNG group i Stockholm bjuder in UUs studenter till en föreläsning om kandidattransparens, etniska algoritmer, blockchains och ålderism.

TNG group /UU Karriär presents

10:30 to 11:30   CEST

Trendspaning inom fördomsfri rekrytering

The event has passed

About Trendspaning inom fördomsfri rekrytering

Varmt välkommen på trendspaning inom fördomsfri rekrytering!

Vi fördjupar oss inom kandidattransparens, rekryteringsmarknadsföringens fällor, kvalitativa score cards, etniska algoritmer, block chains och ålderism.

I Stockholm är det Henrik Jönsson, regionchef TNG Stockholm och Norr, som presenterar de senaste trenderna.

Vi bjuder på enklare fika och under föreläsningen får du också veta mera om TNG och hur vi dagligen arbetar med fördomsfri rekrytering.

Vill du veta mera om TNG så besök vår hemsida www.tng.se och kika gärna på våra lediga jobb.

Vänligen notera: Seminariet riktar sig till främst till studenter som siktar på ett arbetsliv inom HR, rekrytering och/eller ledarskap. Du som studerar ett program på universitet, högskola eller yrkeshögskola inom HR, PA, personalvetenskap, management eller arbetsvetenskap är därför extra välkommen! Tänk på att vi har ett begränsat antal platser per ort. Det är kostnadsfritt att delta men anmälan är bindande.

The event has passed

Hotel Birger Jarl, Tulegatan 8, Stockholm, Sweden