Europadagen 2019

Hur kan du som student påverka EU? Hur fungerar EU:s arbete i praktiken - och hur kan du bli del av det?

EU Careers presents

12:00 to 13:30   CEST

Europadagen 2019

The event has passed

About Europadagen 2019

Välkommen på ett spännande seminarium om EU:s framtid och hur du kan vara del av den! Den 9 maj firas Europadagen till minne av Schumandeklarationen, det som blev startskottet för EU-samarbetet. Nu har det gått nästan 70 år sedan dess och ämnet EU är mer angeläget än någonsin!

Hur kan du som student påverka EU? Vad finns det för karriärmöjligheter för dig efter examen? Hur fungerar EU:s arbete i praktiken - och hur kan du bli del av det? Dessa frågor och mycket mer kommer vi besvara under ett lunchseminarium på Statsvetenskapliga institutionen (lokal 4219 B) torsdag den 9 maj kl 12.00-13.30. Vi får besök av Christopher Faroghi som jobbar på EU-kommissionen i Bryssel och tillsammans med Uppsalas EU-ambassadör berättar allt du behöver veta om din och EU:s gemensamma framtid!

Anmäl dig via:

The event has passed