Physical Event

Skrivarstuga inför ansökan till EU praktik

Har du en universitetsexamen och vill söka praktik i EU-kommissionen redan i höst?

22 January 16:15 to 18:15   CET

Add to calendar

Segerstedthuset Rum Tuvstarren, Dag Hammarskjölds väg 7, Uppsala, Sweden


Organised by Organizer

The event has passed

Kom för att låta dig inspireras av de olika praktikmöjligheter som finns inom EU, lär dig om hur ansökningsprocessen går till och få hjälp av UHR:s experter att skriva på din egen ansökan!

Inför ansökan till EU-kommissionens praktik, så kallad Blue Book Traineeship, med start hösten 2020, erbjuder UHR gratis skrivarstugor på nio universitet över hela landet under januari. UHR genomför skrivarstugorna i samarbete med Cornelia, studentambassadör för EU på Uppsala univesitet.

Under skrivarstugorna får du lära dig hur du skriver en bra ansökan till Blue Book Traineeship. För att vara behörig att söka ska du ha lägst kandidatexamen och mycket goda kunskaper i engelska, franska eller tyska, samt goda kunskaper i ett andra EU-språk, förslagsvis svenska. Arbetslivserfarenhet och master- eller forskarutbildning är en merit, men i regel inget krav. 

När? Onsdag 22/1 kl 16.15-18.15
Var? Segerstedthuset, rum Tuvstarren
Bjuds det på fika? Ja, självklart!!!

Anmälan görs här " target="_blank">https://link.webropolsurveys.com/EventParticipation/EventPublic/516c38f8-ccb5-48aa-ae1e-0a8356c0412e?displayId=Swe1891301">här .
Mer info hittar du på Facebookeventet" target="_blank">https://www.facebook.com/events/2694393860619599/">Facebookeventet


Vi ser fram emot att träffa dig!


How to get to Skrivarstuga inför ansökan till EU praktik


Do you want to organise your own virtual event?