Online Event

Digitala Pharmada

Svergies första digitala karriärmässa för alla farmacistudenter!

11 November 14:00 to 18:00   CET

Add to calendar

Välkomna till Sveriges första digitala arbetsmarknadsdag för farmacistudenter!

- 11 november 2020 kl. 14:00-18:00

Här kan du som farmacistudent komma i kontakt med framtida arbetsgivare från läkemedelsbranschen. Den digitala Pharmadan 2020 är öppen för ALLA farmacistudenter i hela Sverige.

Se till att ha uppdaterat din profil med utbildning, tidigare arbetserfarenhet och ytterligare relevant information. Din profil är det företagsrepresentanterna kommer att se tlll en början och skapa sig ett första intryck utifrån.

Besök de virtuella båsen för de företag du vill veta mer om och börja chatta med företagsrepresentanterna!

Missa inte heller de webinars som kommer att hållas under dagen och sök kontaktsamtal hos respektive företag i det virtuella båset för att möta företagsrepresentanter över telefon - eller videosamtal.

Vi ses den 11 november på Graduateland!

Access wherever you are

It doesn't matter where you're located. Just log in via your laptop or mobile and start chatting.

Match your profile

No time wasted! You'll immediately see which companies offer jobs that match your profile and preferences.

Do you want to organise your own virtual event?