Physical event

Career Fair: CareerDay (Political and social science)

Mässan anordnas av UF Uppsala i samarbete med Pax et Bellum, UPS och UPaD.

5 May 10:00 - 16:00 CEST

Add to calendar

V-Dala Nation, St Larsgatan 13, Uppsala, Sweden

Organised by Uppsala Universitet

The event has passed
En mässa som riktar sig mot dig som studerar inom områden som statsvetenskap, samhällsvetenskap, fred och utveckling och mänskliga rättigheter. Ta vara på möjligheten att nätverka med arbetsgivare - här möter du internationella organisationer, myndigheter och ideella föreningar, som alla deltar för att knyta kontakt med studenter.
Mässan anordnas av UF Uppsala i samarbete med Pax et Bellum, UPS och UPaD.
Möt din framtid här.

UF Uppsala in collaboration with Pax et Bellum, UPS and UPaD proudly present CAREER DAY 2022. A career fair for students in areas such as political science, peace and development and human rights. Take the opportunity to network with employers - here you'll meet international organizations, government agencies and NGO's and get inspiration for a future career or internship.
Meet your future here.

WHAT? CAREER DAY 2022
WHEN? May 5th
WHERE? Västmanland-Dala Nation
Contact the team at: careergroup@ufuppsala.se

How to get to Career Fair: CareerDay (Political and social science)

Do you want to organise your own virtual event?