Om UU CareerGate

UU CareerGate är en global portal med fokus på studenters jobb- och karriämöjligheter. UU CareerGate bygger på ett samarbete mellan Uppsala universitet och Graduateland.
Studenter

Kickstarta din karriär

Du som student har möjlighet att skapa en personlig profil och anpassa dina sidor utifrån studieinriktning, kompetenser och önskemål om jobb. Du kan exponera dig själv mot framtida arbetsgivare och följa dessa från din personliga profil. Du kan också prenumerera på annonser från flera hundra olika företag och därmed vara uppdaterad om relevanta jobb som passar just dig.

För arbetsgivare

Hitta rätt kandidat

Som företag har du möjlighet att få kontakt med studenter och nyutexaminerade från UU CareerGate inom ett brett utbud av olika utbildningar. Du har möjlighet att rikta dina erbjudanden till specifika målgrupper och därmed uppnå en mer effektiv rekryteringsprocess och bli en attraktivare arbetsgivare.

Hitta dina kandidater idag
Vad är Graduateland?

Ett internationellt nätverket

UU CareerGate är en del av Graduatelands som består av karriärportaler för studenter och nyutexaminerade tvärs över intresseorganisationer, skandinaviska- och internationella universitet.

Disclaimer:
De länkar som förekommer på webbplatsen tillhandahålls endast i informationssyfte. Uppsala universitet ansvarar inte för innehåll eller tillgänglighet till eventuella andra webbplatser som kan nås via länk från webbplatsen eller från annan webbplats tillhörande Uppsala universitet.

Webbplatsen kan innehålla länkar till webbsidor tillhörande tredje man. Uppsala universitet ansvarar inte för att behandling av personuppgifter sker på ett korrekt sätt på dessa webbsidor.

Kvalitet, kunskap och kreativitet sedan 1477


Uppsala universitet är Nordens äldsta universitet med levande kulturmiljö och ett fantastiskt studentliv. Här finns 40 000 studenter som syns, hörs och märks överallt. Här bedrivs forskning i världsklass och högklassig utbildning till global nytta för samhälle och näringsliv. Här finns mångfald och bredd med internationell spjutspetsforskning och ett gränslöst utbud av utbildning på grund- magister- och masternivå. Utbildning och forskning bedrivs inom nio fakulteter: teologi, juridik, humaniora, språkvetenskap, samhällsvetenskap, utbildningsvetenskap, medicin, farmaci samt teknik och naturvetenskap.

Kontakt

All försäljning och utveckling av UU CareerGate sköts av Graduateland ApS.
För mer information, vänligen kontakta ansvarig person på Graduateland ApS.

Har du frågor eller funderingar?

Mikkel Thorup Pedersen
Graduateland ApS
Ansvarig för UU CareerGate
Direkt:
E-post: mtp@graduateland.com
Är du arbetsgivare och behöver hjälp? Kontakta: sales@graduateland.com
+45 5054 9929

UU CareerGate

Vill du veta mer om samarbeten på universitetet?

Madelene Rönnberg, Studie- och karriärvägledare
Telefon: +46 (0) 18 471 19 21
E-post: madelene.ronnberg@uu.se