#NordicMade Virtual Career Fair

Engage with top tech startups and growth companies across the Nordics and get smarter about your next career move

13:00 till 16:00
32 arbetsgivare

#NordicMade Virtual Career Fair

Arbetsgivare på denna karriärmässa

Om #NordicMade Virtual Career Fair

Join the first virtual career fair for startups and growth companies across the Nordics

Want to work in in a startup? Then you've come to the right place.

Join the teams across the most exciting companies within tech, fintech, social media, information technology, artificial intelligence, VR, online communities, venture funding and all the other buzz words.

Recruiters, founders, and managers will be ready the 15th of November to chat with you about future career opportunities.

Vad är en virtuell karriärmässa?

Att träffa företagen online istället för att bara titta på en statisk jobbportal är framtiden för jobbsökning

Daniel, ekonomistudent
En virtuell karriärmässa gör det möjligt för kandidater att få direkt kontakt med företag över hela världen och chatta om framtida karriärmöjligheter. Oavsett var du är belägen, om du har en smartphone, surfplatta eller dator kan du bara logga in under dagen och börja chatta med spännande företag.

Vad kandidater säger:

För mig var det verkligen en användbar möjlighet eftersom jag befinner mig utomlands och jag kan fortfarande nätverka med företag.

Anne, Företagsekonomi

Den privata chattfunktionen möjliggör för mig att interagera med fler företag samtidigt och jag upptäcker samtidigt nya företag som jag aldrig hört talas om.

Joakim, IT-student

Det är en kanonupplevelse att verkligen interagera med företagen. Det för att jobbsökningen blir öppnare där man kan träffa människorna bakom de lediga tjänsterna.

Henrik, Ingenjörsstudents

Dela på sociala medier