Skrivarstuga inför ansökan till EU praktik

16:00 till 19:00   CET

Skrivarstuga inför ansökan till EU praktik

Om Skrivarstuga inför ansökan till EU praktik

Är du intresserad av EU-praktik? Kanske planerar du att söka praktik i EU:s institutioner redan i höst? Eller så är du bara nyfiken på vilka praktikplatser det finns för dig inom EU i framtiden?

Då är du varmt välkommen på detta infoseminarium om EU-praktik med EU Careers Uppsala och Universitets- och Högskolerådet (UHR). Kom för att låta dig inspireras av de olika praktikmöjligheter som finns inom EU, lär dig om hur ansökningsprocessen går till och få hjälp av UHR:s experter att skriva på din egen ansökan!

När? Tisdag 15/1 kl 16.00-19.00
Var? Segerstedthuset, rum Tuvstarren
Bjuds det på fika? Ja, självklart!!!

Anmälan görs via mail till concours@uhr.se. Skriv ditt namn, eventuella allergier samt "Uppsala universitet 15/1"

Vi ser fram emot att träffa dig!

Segerstedthuset Rum Tuvstarren, Dag Hammarskjölds väg 7, Uppsala, Sverige