Framtidsmässa 2019 - jobb inom offentlig sektor

Ta chansen att träffa arbetsgivare inom kommuner, myndigheter och region - arbetsgivare med starkt samhällsengagemang vill träffa dig!

4

april

Framtidsverket o Offentlig sektor presenterar

10:00 till 15:30   CEST

Framtidsmässa 2019 - jobb inom offentlig sektor

Eventet har utlöpt

Om Framtidsmässa 2019 - jobb inom offentlig sektor

Hämta ut din gratisbiljett till Framtidsmässan! 

Åk gratisbuss till Stockholm och mässan på Frescati, här bokar du din bussbiljett

Välkommen till Framtidsmässan 2019 i Stockholm!
För sjätte året i rad är det dags för Framtidsmässan - Sveriges största karriärevent för och om offentligt sektor. Framtidsmässan är en heldag där universitet- och högskolestudenter och nyutexaminerade får träffa arbetsgivare i offentlig sektor från hela landet.

Ta chansen att träffa arbetsgivare inom kommuner, myndigheter och region. Det finns otroligt många karriärmöjligheter inom offentlig sektor och detta är ett perfekt tillfälle att fixa sommarjobbet, jobbet eller praktiken. Arbetsgivare med starkt samhällsengagemang ser fram emot att träffa dig!

***ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR DITT BESÖK***

VAD: Sveriges största karriärevent för och om offentlig sektor
VAR: Frescati Sports Center
NÄR: Torsdagen den 4 april, kl. 10:00-15:30
HUR: Framtidsmässan är GRATIS! Allt du behöver är att hämta ut din gratisbiljett här: https://www.offentligsektor.nu/event

*** DAGENS PROGRAM ***

10:00 Dörrarna till Framtidsmässan öppnar!
Du visar din gratisbiljett i dörren som du hämtar ut här!

10:30-10:50 Föreläsning Stora Scen: "Så får du drömjobbet"
Under denna föreläsning får du praktiska tips och råd kring intervjuteknik, din LinkedIn-profil och skriva CV.

11:00-12:00 Föreläsning Stora Scen: Alla Våra Ligg
Amanda Colldén och Anna Dahlbäck från succépodden Alla Våra Ligg föreläser om Orgasmglappet. Vad är det, tänker ni? Ja kom så får ni höra mer! Under föreläsningen kommer en Liggbox och Satisfyer Pro 2 att lottas ut – missa inte det!

13:00-13:45 Föreläsning Stora Scen: Psykologen Katarina Blom
I samarbete med Vision kommer psykologen Katarina Blom att hålla i en föreläsning om positiv psykologi och vetenskapligt välmående. Hon brinner för att sprida psykologisk hälsa och välbefinnande till organisationer såväl som individer, och tror på lärande genom att testa på, reflektera och träna på saker över tid. Här kan du läsa mer om Majblomman och deras arbete.

13:50-14:10 Föreläsning Stora Scen: Majblomman
Majblomman är en ideell barnrättsorganisation som arbetar för att minska barnfattigdomen i Sverige. De samlar in pengar genom att barn och volontärer i hela Sverige deltar i försäljningen av majblommor varje år. Tack vare det kan Majblomman dela ut ekonomiska stöd till barn, informera om barns villkor och stödja forskningsprojekt för att förbättra barns villkor. Hör mer om hur du som student kan engagera dig!

14:40-14:50 VIP-insläpp till Jireel
Inför Framtidsmässan kommer du att kunna roffa åt dig armband som ger dig säker access till artisten Jireels spelning. Mer info om det kommer!

14:50-15:00 Insläpp för alla till Jireel
Om du inte lyckats knycka ett av de åtråvärda vip-banden till Jireels spelning har du fortfarande möjlighet att se spelningen. Kom i tid för att vara säker på att du får plats.

15:00-16:00 Spelning: Jireel
Framtidsmässan avslutas med att den hyllade artisten Jireel kör en exklusiv spelning.

Framtidsmässan i Stockholm arrangeras i samarbete med Stockholms Stad och Stockholm Universitets Studentkår.

***BOR DU INTE STOCKHOLM? ÅK GRATISBUSS***
Vi vill att så många studenter som möjligt ska ha möjlighet att uppleva Framtidsmässan 2019 i Stockholm och därmed lära sig mer om sina karriärmöjligheter inom den offentliga sektorn. Därför kommer vi köra bussar från olika studentstäder till Framtidsmässan 2019 som är helt gratis för studenter!

Bussarna går från Uppsala, Gävle och Linköping. För att anmäla sig till bussfärden så gå in på https://www.xn--framtidsmssan-jfb.com/stockholm

Eventet har utlöpt

Plats

Frescati Sports Center, Svante Arrhenius väg 4, Stockholm, Sverige