DSE Messe 2020

The largest job and career fair in Denmark

april

11:00 till 16:00   CEST
72 arbetsgivare

DSE Messe 2020

Arbetsgivare på denna karriärmässa

+63 fler företag

Om DSE Messe 2020

This is your opportunity to get in contact with the companies, expand your network and talk to company representatives from the company of your dreams. No matter what stage you are on in your education, whether you seek an internship, a student job, your dream job or just want to expand your network, you will benefit from the DSE Fair Lyngby!

At the DSE Fair Lyngby, it is possible to chat with representatives from lots of companies and organizations, get answers to your questions and get to know how you become a part of their team!

It is completely free to participate.

The fair is hosted by DSE, a volunteer non-profit organization
Follow us on Facebook, Instagram and LinkedIn.

Studerer du på DTU eller AAU?
Bliv frivillig hos DSE, kontakt os på dselyngby@studerende.dk.

Opportunities at the fair

Talk with companies and startups

With lots of participating companies and organizations from various industries, there is someone looking for you!

Check out available positions

See what companies are looking for right now.

Discover your future career

Most jobs come through your network. This is your opportunity to make connections.

Vad är en virtuell karriärmässa?

Att träffa företagen online istället för att bara titta på en statisk jobbportal är framtiden för jobbsökning

Daniel, ekonomistudent
En virtuell karriärmässa gör det möjligt för kandidater att få direkt kontakt med företag över hela världen och chatta om framtida karriärmöjligheter. Oavsett var du är belägen, om du har en smartphone, surfplatta eller dator kan du bara logga in under dagen och börja chatta med spännande företag.

Vad kandidater säger:

För mig var det verkligen en användbar möjlighet eftersom jag befinner mig utomlands och jag kan fortfarande nätverka med företag.

Anne, Företagsekonomi

Den privata chattfunktionen möjliggör för mig att interagera med fler företag samtidigt och jag upptäcker samtidigt nya företag som jag aldrig hört talas om.

Joakim, IT-student

Det är en kanonupplevelse att verkligen interagera med företagen. Det gör att jobbsökningen blir öppnare då man kan träffa människorna bakom de lediga tjänsterna.

Henrik, Ingenjörsstudents

Dela på sociala medier