Online Event

Webbinarium: Efter ditt utbyte - vem tror du att du är?

KarriärTisdag. Har du varit på utbyte? Funderar du på att söka ett jobb? Hur ska arbetsgivaren förstå vad du lärde dig under ditt utbyte?

27 april 15:15 till 16:30   CEST

Organiserad av UU Careers

Anmälningstiden har gått ut

Vad lärde du dig av att bo och studera utomlands, förutom språk, kultur och själva ämnesstudierna?

Vi vet att du lärde dig så mycket mer, frågan är med vilka ord du beskriver din erfarenhet. Vi vet också att en arbetsgivare värderar mjuka färdigheter/soft skills när de rekryterar. Frågan är hur de ska förstå att det är just dessa färdigheter du har i ditt bagage...?

Målgrupp

• Ett skräddarsytt webbinarium för dig som gjort utbytesstudier/utlandspraktik och är UU student.

Karriärlärande - målet med webbinariet

• Öva på att se och sätta ord på de färdigheter du tränat under ett utbyte
  • Förstå arbetsgivarens språk när de rekryterar
  • Öva på att berätta de färdigheter du tränat genom storytelling teknik

Praktiskt

Välkommen till ett webbinarium med UU Karriär. Du får en länk till webbinariet via mejl, samma dag som det äger rum. Använd gärna Chrome när du öppnar mötet. Du hittar oss i det virtuella mötesrummet från kl 15.00, webbinariet startar kl 15.15.

// UU Karriär