Online-event

Humanioradagen

Välkommen till en digital Humanioraeftermiddag med fokus på karriärmöjligheter för en humaniorastudent!

6 maj 13:15 - 16:00 CEST

Organiserad av Uppsala Universitet

Det finns många förutfattade meningar om humaniora i media och inom akademin. Bland annat kan det lätt uppfattas som att humaniora skulle ha en lägre status än andra vetenskapsområden samt att utsikten för arbete ser dyster ut. Stämmer detta och hur ser det egentligen ut för humaniora? Humanistiska sektionen vid Uppsala Studentkår ämnar att besvara dessa frågor under evenemanget Humanioradagen.

Tidigare år har humanistiska sektionen hållit i ett evenemang som kallats Humanioradagarna. I år planerar vi att hålla en avskalad version av Humanioradagarna där vi under en eftermiddag bjuder in till en paneldiskussion blandat med föreläsningar. Fokuset kommer att vara humanioras status vid universitetet tillsammans med karriärsmöjligheter för humaniorastudenter. Våra gäster inkluderar forskare från flera universitet, tankesmedjan Humtank samt UU Karriär.

Varmt välkomna till ett humanistiskt samtal!

Livesändningen kan du ta del av på följande länk, torsdag den 6 maj kl 13.15: https://youtu.be/E7MXSntzGlY

Mer info om eventet hittar du på Humanistiska föreningens Facebooksida

Vill du organisera ditt egna virtuella event?