Online-event

KarriärTisdag. Starta din karriär med hjälp av ditt nätverk redan idag!

Förbered dig på din framtida karriär genom att bygga nya strategiska nätverk med arbetsgivare. Ett webbinarium med UU Karriär.

9 november 15:15 - 16:30 CET

Lägg till i kalender


Organiserad av UU Careers

Eventet har utlöpt

Söker du ditt drömjobb? Har du hittat en tänkbar arbetsgivare? Hur kan du ta reda på mer om arbetsgivaren, deras kommande projekt och vem som jobbar där?

Nätverkande är den bästa investeringen när det kommer till att hitta ett internship eller ett jobb. Du behöver inte vara extrovert som person eller en erfaren nätverkare för att lyckas bygga strategiska nätverk och kontakter inom nya områden. Lär dig hur strategiskt nätverkande går till och hur du gör det enkelt, effektivt och trevligt!  

Målgrupp

  • Detta webbinarium är skräddarsytt för dig som student vid UU som vill lära dig bygga en strategisk väg för din kommande karriär.

Karriärlärande - målet med seminariet

  • Verktyg för att etablera kontakt både enkelt och smidigt samtidigt som du samlar information och följer upp (utan att behöva delta på ett nätverksevent). 
  • Lär dig bygga strategiska nätverk med nya arbetsplatser. Nyckeln för att hitta ett jobb i framtiden.

Välkommen till ett webbinarium med UU Karriär. Du får en länk till webbinariet via mejl, samma dag som webbinariet äger rum. Använd gärna Chrome när du öppnar mötet. Du hittar oss i det virtuella mötesrummet från kl 15.00, webbinariet startar kl 15.15.

// UU Karriär


Vill du organisera ditt egna virtuella event?