Physical event

Karriärmässa - Kontaktdagarna 2021

Kontaktdagarna - Sveriges största arbetsmarknadsmässa för ekonomer, systemvetare & medievetare som anordnas av föreningen Uppsalaekonomerna.

17 november 11:00 - 16:00 CET

Ekonomikum, Kyrkogårdsgatan 10A, Uppsala, Sverige

Organiserad av Kontaktdagarna

Ingen registrering krävs

Alla vi på Kontaktdagarna 2021 arbetar engagerat för ännu en lyckad mässa. Vi strävar efter att skapa möjligheter för företag och studenter att mötas och utbyta idéer. Tack vare våra inspirerande föreläsningar, intressanta casefrågor och andra roliga event får företag och studenter bredare förståelse för varandra. Som student upptäcker du nya företag och kan påbörja din drömkarriär. Kontaktdagarna 2021 ger företag en inblick i den kommande generationen.

Kontaktdagarnas vision är en genomgående hållbar mässa som arbetar aktivt för att inkludera hållbarhet som en naturlig del under hela projektet, från början till slut. Inför årets mässa har vi satsat ännu mer på att få in alla dimensioner av hållbarhet – både miljömässigt, socialt, etiskt och ekonomiskt.

Mer info kommer under september...

Hur man kommer till Karriärmässa - Kontaktdagarna 2021