Online-event

KarriärTisdag: Så startar du ditt egna företag

Vill du kunna utveckla dina ena idéer? Skapa värde för dig själv, andra och världen?

22 februari 15:15 - 16:30 CET

Organiserad av Drivhuset

Det är enklare än du tror att starta eget. Drivhuset tar upp de grundläggande stegen för att komma på dina egna idéer, utveckla dem och sedan förverkliga idén genom ett företag. Oavsett om du vill göra världen mer hållbar, mer jämlik, mer spännande eller om du helt enkelt vill skapa ditt egna jobb eller till och med skapa en framgångsrik startup - så är det här webbinariet för att börja agera!

Målgrupp
Detta webbinarium är skräddarsytt för dig som är student vid UU och som är nyfiken på att testa dina egna idéer, starta eget företag eller för dig som redan har bestämt dig för att göra det.

Drivhuset Uppsala är en ideell stiftelse med 22 års erfarenhet av att hjälpa studenter att förverkliga sina idéer. Varje år hjälper vi hundratals studenter och unga i Uppsala att utveckla sina affärsidéer och starta egna företag.

Praktiskt

Du får en länk till webbinariet via mejl, samma dag som det äger rum. Använd gärna Chrome när du öppnar mötet. Du hittar oss i det virtuella mötesrummet från kl 15.00, webbinariet startar kl 15.15.

Välkommen till ett webinarie med Drivhuset!

Vill du organisera ditt egna virtuella event?