Online-event

Randstads Future Talent program- information och frågestund

15 mars 16:00 - 18:00 CET

Organiserad av Randstad

Randstad bjuder in till ett evenemang för att studenter ska få möjlighet att få djupare inblick i yrkeslivet och vad det innebär. Under eventet gång kommer vi att presentera vad vi tycker alla snart nyexaminerade bör veta. Studenter kommer även få möjlighet att ställa alla sorters frågor gällande yrkeslivet till oss på Randstad och ha möjlighet att få sina CV:n granskade.

När?
15:e mars 16.00-18.00

Var?
Eventet kommer att ske digitalt den 15:e mars 16.00-18.00

Schemat för eventet:
16:00 - Eventet börjar.
16:10 - Presentation: Detta är Randstads Future Talent program
16:30 - Workshop: Övning för personlig utveckling
17:00 - Fika
17:20 - Eventet delas upp i mindre break-out rooms. Möjlighet för deltagande att fråga mer specifika frågor kring programmet. Det kommer även finnas möjlighet för CV-granskning, spela spel och interagera med andra deltagande
17:40 - Presentation: En trainee från programmet berättar om sin egen upplevelse och lärdomar av Randstads Future Talent program
17:50 - Avslutning

Länk för anmälan till eventet är: https://forms.gle/F1NyxLyfbJi1Pmpu6

Vill du organisera ditt egna virtuella event?