Fysiskt event

Traineedagen 2022

TraineeDagen kickstartar din framtida karriär.

14 oktober 08:00 - 18:00 CEST

Waterfront Congress Centrer, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm, Sverige

Organiserad av Traineeguiden

På TraineeDagen den 14 oktober 2022 får studenter och young professionals från hela Sverige chansen att möta representanter från de främsta traineeprogrammen i Norden. Nätverka, gå på seminarier och skaffa dig ovärderliga kontakter för din framtida karriär!

TraineeDagen samlar toppföretag med traineeprogram under en dag så att du som student kan skaffa dig en omfattande bild av vad det innebär att vara trainee, vad som krävs och vad du kan göra för att öka dina möjligheter att komma in på ett traineeprogram.

Att bli trainee är ett av de mest attraktiva, och smartaste, sätten att starta sin karriär på. Fler och fler företag använder sig av traineeprogram för att strategiskt rekrytera unga talanger. Här samlas representanter från Sveriges främsta företag för att informera om sina traineeprogram och träffa just dig.

Knyt ovärderliga kontakter och öka dina chanser att komma in på ett traineeprogram!

TraineeDagen på Waterfront Congress Centre, Stockholm, 14 oktober 2022.

Gratis för studenter och young professionals. Begränsat antal platser.

Välkommen att ansöka på:

Hur man kommer till Traineedagen 2022