Online-event

Karriärtisdag: Ansökningsbrevet- Varför och hur?

Vad letar egentligen arbetsgivare efter i ditt ansökningsbrev?

29 november 16:00 - 16:30 CET

Organiserad av Uppsala Universitet

Vad letar egentligen arbetsgivare efter i ditt ansökningsbrev? Behöver man ha ett ansökningsbrev och till vad i så fall? Hur gör man och hur sticker man ut?

I detta webbinarium om ansökningsbrevet går vi igenom hur du skriver ett brev som tar dig närmare drömjobbet. Vi går igenom hur du fångar intresset hos både människor och robotar, och hur du kan hitta och uttrycka dina styrkor för att få potentiella arbetsgivare att fastna för just dig. Efter webbinariet bör du ha fått alla nödvändiga verktyg för ett optimalt ansökningsbrev.

Vill du också veta mer om CV? Välkommen att också anmäla dig till vårt CV-webbinarium som äger rum precis före detta, klockan 15.15.

Du som är UU student och söker deltids-, heltids- eller sommarjobb.

Karriärlärande - efter webbinariet har du med dig:

• Grundläggande struktur på ansökningsbrevet, och kreativa alternativ
  • En mall för hur du kan hitta och uttrycka styrkor och drivkrafter
  • Verktyg för att presentera dig själv för en arbetsgivare

Vårt mål är att öka dina chanser att komma på intervju och få ditt drömjobb!

Efter du har deltagit på detta webbinarium är du välkommen att boka individuell vägledning med UU Karriär.

Datum: 29/11

Tid: 16.00-16.30

Språk: Svenska

Praktiskt: Anmälan krävs och sker här på Careergate. Efter att du anmält dig skickas en länk till din mejl, samma dag som webbinariet äger rum.

Vill du organisera ditt egna virtuella event?