Online-event

KarriärTisdag. Hur hittar du till drömjobbet/praktiken?

Förbered dig på din framtida karriär genom att bygga nya strategiska nätverk med arbetsgivare.

14 mars 15:15 - 16:15 CET

Lägg till i kalender


Organiserad av UU Careers

Eventet har utlöpt

Söker du ditt drömjobb, praktik eller sommarjobb?Vilken strategi är bäst för att hitta ett jobb? Vad är vitsen med att karriärplanera och är det över huvud taget någon idé att skicka spontanansökningar? 

Välkommen att ta del av konkreta tips kring hur du kan lägga upp ditt jobbsökande och hur du aktivt kan jobba med ditt professionella nätverkande för att nå ut till potentiella arbetsgivare. Nätverkande är den bästa investeringen när det kommer till att hitta en praktikplats eller ett jobb. Du behöver inte vara extrovert som person eller en erfaren nätverkare för att lyckas bygga strategiska nätverk och kontakter inom nya områden. Lär dig hur strategiskt nätverkande går till och hur du gör det enkelt, effektivt och trevligt!  

Med en medveten strategi i ditt söknade efter jobb eller praktikplats undviker du att spendera onödig tid och energi på att skriva och skicka massor av ansökningshandlingar. 

Målgrupp

  • Detta webbinarium är skräddarsytt för dig som student vid UU som vill lära dig bygga en strategisk väg för din kommande karriär.

Karriärlärande - målet med seminariet

  • Verktyg för att etablera kontakt både enkelt och smidigt samtidigt som du samlar information och följer upp (utan att behöva delta på ett nätverksevent). 

  • Lär dig bygga strategiska nätverk med nya arbetsplatser. Nyckeln för att hitta ett jobb i framtiden.

  • Öka förståelsen för hur rekrytering fungerar och lär dig nätverka genom unika informationsintervjuer.

Datum: 14/3

Tid: 15.15-16.00

Språk: Svenska

Praktiskt: Anmälan krävs och sker här på Careergate. Efter att du anmält dig skickas en länk till din mejl, samma dag som webbinariet äger rum. Du hittar oss i det virtuella mötesrummet från kl 15.00, webbinariet startar kl 15.15.

Välkommen till ett webbinarium med UU Karriär. 


Vill du organisera ditt egna virtuella event?