Fysiskt event

Jobba för EUs institutioner

Vill du göra skillnad och påverka vardagen och framtiden för EU:s invånare?

26 april 16:00 - 17:00 CEST

Lägg till i kalender


Organiserad av Uppsala Universitet

Eventet har utlöpt

EU:s institutioner kan erbjuda dig ditt livs chans. Kom till informationsträff den 26 april 2023 kl. 16:00 för att ta reda på mer information.

Minna Vuorio, direktör för Europeiska kontoret för uttagning av personal, Epso, och Europeiska förvaltningsskolan, Eusa, berättar om vilka möjligheter till praktik och arbete finns vid EU:s institutioner, byråer och organ och presenterar Epsos snabbare, smidigare och mer tillgänglig modell för urvalsprocessen.

Eino Örnfeldt, GD för Universitets- och högskolerådet, berättar om stödet som myndigheten kan erbjuda för dig som satsa på en EU-karriär.

Cecilia Thorfinn, kommunikationschef på Europeiska kommissionens representation i Sverige, berättar om sin EU-karriär och om hur EU-tjänstepersoner kan förbättra livet för människor i Sverige och inom EU.

Adrian Winbladh, studentambassadör för EU-karriär vid Uppsala universitet, berättar om sitt uppdrag och reflekterar kring möjligheter och hinder som högskolestuderande ser med en EU-karriär. 

 Elisabeth Geiger Poignant, PhD, universitetslektor vid Stockholms universitet, framför universitetens roll att förbereda kompetenta och konkurrenskraftiga studenter för en EU-karriär.

Asia Riazantceva, samordnare EU-rekrytering, Universitets- och högskolerådet, modererar samtalet.

Informationsträffens språk är engelska.

Adress: Stockholms universitet, Albano, hus 2, plan 2, Greta Arwidssons Väg 30

Anmälan senast den 20 april 2023.

Mer information - https://www.uhr.se/internationella-mojligheter/arbete-och-praktik-inom-eus-institutioner/webbinarier-EU-karriar/redo-att-gora-skillnad-satsa-pa-en-eu-karriar/

För att få mer information om EU-karriärmöjligheter besök UHR:s websida, prenumerera på UHR:s nyhetsbrev om EU praktik och arbete, följ EU Careers Sweden i Facebook, LinkedIn och Instagram.


Vill du organisera ditt egna virtuella event?