Examensarbete, 30hp - finita element metoder hos Combitech AB

Publicerat för 1 vecka sedan

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som examensarbetare

På Combitech ligger vi i framkant med avancerade tekniska beräkningar för både flygindustrin och fordonsindustrin. Vi utför FEM beräkningar inom hållfasthet, utmattning, ljud och vibrationer, krocksäkerhet och fordonsdynamik. Ett fokusområde är strukturoptimering där nya tekniker ger möjlighet att optimera produkters egenskaper ur flera perspektiv. Ett annat område är modellering av fästelement  såsom skruvar, nitar, svetsar och lim, där inverkan av processparametrar, imperfektioner och modelleringstekniker skapar en stor variation av osäkerhet och komplexitet.

Under våren vill vi genomföra ett eller flera exjobb inom något av Combitechs expertområden för att utveckla er och vår kompetens ytterligare. Examensjobben kommer utföras i någon av de kommersiella programvaror som vi använder i vår dagliga verksamhet och tillämningarna kommer att vara knutna till kundnära projekt.

Vad kan du tillföra?

Vi söker en eller två studenter som ska skriva sitt exjobb under våren 2018. För att lyckas tror vi att du läser en civilingenjörsutbildning eller master inom Maskinteknik gärna med inriktning Applied Mechanics eller motsvarande.

Som person är du drivande och nyfiken, du ger dig inte i första taget. Samtidigt som du är noggrann och analyserande. Arbetet kommer att utföras i våra lokaler i Trollhättan varav ni kommer att ha kollegor runt omkring er som även kan stödja er i arbetet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Ansök nu
Observera: De examensarbete och projekt som du hittar i UU CareerGate är inte på förväg godkända av ditt universitet. Du måste själv se till att de eventuella samarbeten du ingår med verksamheter för examensarbete och projekt blir godkända av din handledare eller kursansvarig.